OVER ONS

LOGO

Beadsinchina.com is de groothandel webwinkel van Oosterzon Import - Export.

Hier vindt U een deel van onze collectie die bestaat uit "Een Wens" producten en "losse" onderdelen om zelf creatief bezig te zijn.

Oosterzon Import - Export is DE producent en leverancier van alle producten van "Een Wens".

Een Wens producten/sieraden zijn uitermate geschikt om iemand een hart onder de riem te steken of als cadeautje met net een beetje meer betekenis. Denk hierbij aan tas/sleutelhangers waar een leuke spreuk en/of wens bij geleverd wordt of mooie armbandjes met natuursteen waar de betekenis of werking van de steen in een mooi geschenkendoosje zit.

Bent U ondernemer met een geldige kvk inschrijving en geïnteresseerd in meer van ons assortiment, dan bent U van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan onze groothandel .

Deze is gevestigd aan de Pakketboot 15 D, 3991 CH, Houten. Bel altijd voor de zekerheid van te voren even als U van plan bent om langs te komen, zodat U zeker weet dat wij aanwezig zijn en niet bv op dat moment deelnemen aan een beurs o.i.d.

Adres gegevens: Oosterzon Benelux Im- en Export, Pakketboot 15 D, 3991 CH, Houten, Nederland, info@beadsinchina.com , Tel:023-5322038