Belangrijke Informatie

 

Vanaf 2 Maart 2015 is Oosterzon Import - Export geopend in de trademart in Utrecht op de 2de verdieping.

Stand nummmer 4A-218

Jaarbeurs Utrecht

Beatrix gebouw

jaarbeursplein 6

 

Dit is de groothandel webwinkel van Oosterzon Import - Export. Bestellingen die na Vrijdag 15.00 uur of op Zaterdag/Zondag/Maandag geplaatst worden zullen op Dinsdag in behandeling genomen worden i.v.m. deelname aan de jaarbeurs in Utrecht iedere Maandag (tenzij feestdag) van 2019 (met feestdagen wordt de bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling genomen). Alle bestellingen worden altijd in volgorde van ontvangst en betaling behandeld.

 

Mocht U artikelen van een wens willen bestellen, en de voorraad is te laag....... Neem dan a.u.b. even contact met ons op. Wij krijgen wekelijks nieuwe voorraad hiervan binnen, wij zullen U dan direct een indicatie geven over de levertijd. Eigenlijk geldt dit voor ieder product.

 

Op onze informatieve website www.oosterzon.com bieden wij ook "online workshops" aan zodat u basis technieken kunt leren of stap voor stap uitleg krijgt over hoe u een bepaald model sieraad kunt maken en U vindt hier ook heel veel "inspiratie foto's zodat U allemaal leuke ideeën op kunt doen.

 

U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan onze groothandel, kijk voor meer info hierover op onze website www.oosterzon.com. Alle prijzen in de groothandel webwinkel zijn exclusief btw, het totaal btw bedrag komt er op het einde van de factuur nog bij.