Retouren

Retour sturen van artikelen die gekocht zijn bij Beadsinchina.com , is alleen mogelijk wanneer de artikelen nog in ongeopende en originele verpakking zitten.

U dient de artikelen direct na ontvangst te controleren op juistheid en/of schade, en binnen 2 dagen contact op te nemen over wat de eventuele gebreken zijn. Stuur ons in geval van schade of onjuistheid altijd een foto van het/de betreffende artikel(en) met de reden waarom U dit/deze artikel(en) wenst retour te sturen in een email aan info@beadsinchina.com.

Wij zullen dan z.s.m. contact met U hierover opnemen en trachten tot een passende oplossing te komen.

Het retour sturen van artikelen is altijd voor Uw eigen kosten, maar bij onjuistheid van het geleverde artikel (dus wanneer de fout ligt bij beadsinchina.com) zullen wij U dan wanneer mogelijk het juiste artikel uiteraard weer toesturen op onze kosten.

Het eventueel retour sturen van de betreffende artikelen dient altijd binnen 8 dagen (maar per definitie NA OVERLEG MET ONS) na aankoop te geschieden.

U dient er zorg voor te dragen dat de eventueel retour te sturen artikelen in een minstens vergelijkbare verpakking (bubbel-envelope/brievenbus doosje/enz.) verzonden wordt. Gebruik wanneer mogelijk dezelfde verpakking (mits nog in goede staat) als waar U de artikelen in heeft ontvangen.

Lees ook altijd voordat U contact met ons op wilt nemen eerst de algemene voorwaarden goed door (vooral het gedeelte boven "artikel 1" , om te zien of de betreffende artikelen niet binnen deze voorwaarden vallen en dus uitgesloten worden van vergoeding en/of retour sturen.

Vriendelijke groeten,

Beadsinchina.com